Portal do Governo Brasileiro
BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Ebooks.
Data corrente:  15/08/2008
Data da última atualização:  16/06/2011
Autoria:  SINGH, R. P.
Afiliação:  R. Paul Singh.
Título:  Computer applications in food technology use of spreadsheets in graphical, statistical, and process analyses
Ano de publicação:  1996
Fonte/Imprenta:  San Diego : Academic Press, c1996.
Páginas:  xii, 300 p.
Descrição Física:  ill. ;24 cm. +1 computer disk (3 1/2 in.)
Série:  Food science and technology international series
ISBN:  9780126463828
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  A Primer on Using Spreadsheets. Chemical Kinetics in Food Processing. Microbial Destruction in Thermal Processing of Foods. Statistical Quality Control in Food Processing. Sensory Evaluation of Foods. Mechanical Transport of Liquid Foods. Steady State Heat Transfer in Food Processing. Transient Heat Transfer in Food Processing. Refrigeration, Freezing, and Cold Chain. Evaporation, Steam Properties, and Psychrometrics. References. Appendix. Subject Index.The Institute of Food Technologists (IFT) recently endorsed the use of computers in food science education. The minimum standards for degrees in food science, as suggested by IFT,"require the students to use computers in the solution of problems, the collection and analysis of data, the control processes, in addition to word processing."Because they are widely used in business, allow statistical and graphical of experimental data, and can mimic laboratory experimentation, spreadsheets provide an ideal tool for learning the important features of computers and programming. In addition, they are ideally suited for food science students, who usually do not have an extensive mathematical background. Drawing from the many courses he has taught at UC Davis, Dr. Singh covers the general basics of spreadsheets using examples specific to food science. He includes more than 50 solved problems drawn from key areas of food science, namely food microbiology, food chemistry, sensory evaluation, statistical quality control, and food engineer... Mostrar Tudo
Palavras-Chave:  Data processing; Electronic spreadsheets.
Categoria do assunto:  --
URL:  https://www.sciencedirect.com/science/book/9780126463828
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Ebooks (Ebooks)
Nenhum exemplar cadastrado para este documento.
Voltar






Ordenar por: RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido      Imprime registros no formato resumido
Registros recuperados : 10
Primeira ... 1 ... Última
1.Imagem marcado/desmarcadoRIBEIRO, S. G.; SINGH, R. P.; DUSI, A. N. Levantamento de RNAs do tipo de viroide em dendezeiros procedentes de Belem, PA. Fitopatologia Brasileira, Brasilia, v.14, n.2, p.137, jul. 1989. Resumo.
Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças.
Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
2.Imagem marcado/desmarcadoFONSECA, L. N.; INOUE-NAGATA, A. K.; NAGATA, T.; SINGH, R. P.; ÁVILA, A. C. Molecular diversity of the potato virus Y in Brazil. Virus: Reviews & Research, Florianópolis, v. 8, p. 190, set. 2003. Suplemento 1. Trabalho apresentado no 14. National Meeting of Virology, 2003, Florianópolis, SC, Brasil. Resumo.
Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças.
Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
3.Imagem marcado/desmarcadoFONSECA, M. E. N.; AVILA, A. C.; SINGH, R. P.; DUSI, A. N.; KITAJIMA, E. W. Deteccao do viroide da exocorte do citros pela tecnica de eletroforese reversa em gel de poliacrilamida (R-PAGE). Fitopatologia Brasileira, Brasilia, v.13, n.2, p.145, jul. 1988. Resumo.
Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças.
Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
4.Imagem marcado/desmarcadoFONSECA, L. N.; INOUE-NAGATA, A. K.; NAGATA, T.; SINGH, R. P.; ÁVILA, A. C. de. Diferenciação de estirpes de Potato virus Y ( PVY) por RT-PCR. Horticultura Brasileira, Brasília, DF, v. 23, n. 4, p. 904-910, out./dez. 2005.
Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças.
Visualizar detalhes do registroAcesso ao objeto digitalImprime registro no formato completo
5.Imagem marcado/desmarcadoFONSECA, L. N.; INOUE-NAGATA, A. K.; NAGATA, T.; SINGH, R. P.; ÁVILA, A. C. RT-PCR to differentiate the potato virus Y strains in potato in Brazil. Virus: Reviews & Research, Florianópolis, v. 8, p. 190, set. 2003. Suplemento 1. Trabalho apresentado no 14. National Meeting of Virology, 2003, Florianópolis, SC, Brasil. Resumo.
Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças.
Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
6.Imagem marcado/desmarcadoFONSECA, M. E. N.; BOITEUX, L. S.; SINGH, R. P.; KITAJIMA, E. W. A small viroid in Coleus species from Brazil. Fitopatologia Brasileira, Brasilia, v.14, n.1, p.94-96, abr. 1989.
Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças.
Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
7.Imagem marcado/desmarcadoAVILA, A. C.; SINGH, R. P.; DUSI, A. N.; CASTRO, L. A.; FONSECA, M. E. N. Levantamento da ocorrencia de potato spidle tuber viroid (PSTV), nas principais regioes bataticultoras do Brasil. Fitopatologia Brasileira, Brasilia, v.13, n.2, p.140, jul. 1988. Resumo.
Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças.
Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
8.Imagem marcado/desmarcadoGERMÁN, S.; CAMPOS, P.; CHAVES, M. S.; MADARIAGA, R.; CERETTA, S.; HUERTA-ESPINO, J.; HERRERA-FOESSEL, S.; SINGH, R. P. Differential expression to partial resistance to wheat leaf rust in Mexico and the southern Cone of America. In: INTERNATIONAL WHEAT CONFERENCE, 8., 2010, St. Petersburg. Abstracts... St. Petersburg: N. I. Vavilov Research Institute of Plant Industry, 2010. p. 285-286. 1 CD-ROM.
Tipo: Artigo em Anais de Congresso
Biblioteca(s): Embrapa Trigo.
Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
9.Imagem marcado/desmarcadoAVILA, A. C.; SINGH, R. P.; DUSI, A. N.; FONSECA, M. E. N.; CASTRO, L. A. S. de. Lack of evidence of the presence of potato spindle tuber viroid in the main potato crop of Brazil. Fitopatologia Brasilieira, Brasilia, v.15, n.3, p.186-189, set. 1990.
Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças.
Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
10.Imagem marcado/desmarcadoSINGH, R. P.; AVILA, A. C. de; DUSI, A. N.; BOUCHER, A.; TRINDADE, D. R.; SOBLE, W. G. van; RIBEIRO, S. G.; FONSECA, M. E. N. Association of viroid-like nucleic acids with the fatal yellowing disease of oilpalm. Fitopatologia Brasileira, Brasilia, v.13, n.4, p.392-394, out. 1988.
Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças.
Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
Registros recuperados : 10
Primeira ... 1 ... Última
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional